Bedrijven

Bedrijven

Bent u opzoek naar een teambuilding met alles erop en eraan? Dan bent u bij STIXN aan het juiste adres. Wij bieden een breed aanbod van unieke en uitdagende activiteiten aan , die zowel competitief als ontspannend zijn. Bekijk het hier of contacteer ons gerust en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

vergaderen in stixn met notieblok en pen

Vergaderen

Wil je een vergadering organiseren met je team maar wil je het eens op verplaatsing? Organiseer het bij STIXN. Wij bieden u een grote vergaderzaal aan die op maat van de klant wordt ingericht. Alles is mogelijk!

Vergaderen en ontspanning combineren? Dan ben je hier aan het juiste adres met een tal aan leuke activiteiten op dezelfde locatie!

Teambuilding Gellyball STIXN

Activiteiten

Virtual reality, Lasershooten, Escape Room: Catch The Train, Axe Throwing, Boogschieten of wil jij weten wie de echte Robinson is in jouw team? Kies dan onze Expeditie Robinson!

Een breed assortiment aan unieke activiteiten die zeker niet op de werkvloer te vinden zijn maar wel jouw team versterken. Dit met steeds de 4 belangrijkste doelstelling in het achterhoofd. 

Bedrijven |

Samen eten

Bij STIXN hebben jullie de mogelijkheid om een hele dag te vullen met activiteiten maar daar hoort uiteraard ook iets om te eten bij.

Koffiekoeken, gourmetbroodjes, receptiehapjes, pizza of een heerlijke BBQ?

Contacteer ons en vraag het aan één van onze medewerkers.

Alles op één locatie!

Een teambuilding met alles erop en eraan? Dat bieden we bij STIXN met trots aan!

 

Met een grote gratis parking en openbaar vervoer tot aan de deur start je de dag goed. Daarnaast hebben we bij Stixn het grootste aanbod van Leuven op één locatie. Stel zelf of samen met ons jouw droompakket samen en beleef met je team de leukste teambuilding!

 

Wordt het een teambuilding met activiteiten en eten, of zoek je naar iets groter of kleiner? Wij horen het graag.

Vraag een offerte aan

Referenties