virtual reality kortenberg

Free-roam virtual reality bij STIXN is een unieke beleving! Beste VR kwaliteit van de streek. Speel onze gloednieuwe VR-arena met vrienden, familie en collega’s!

Hoe is virtual reality ontstaan?

Free-roam virtual reality ( VR ) is een gesimuleerde ervaring die vergelijkbaar of compleet anders kan zijn dan de echte wereld. In de jaren 70 gebruikte de NASA Free-roam virtual reality voor medische doeleinden, vluchtsimulatie, het ontwerp binnen de auto-industrie en militaire doeleinden. Wij zijn uiteraard geen astronauten maar wel STIXN die jullie een unieke Free-roam virtual reality ervaring aanbiedt. Dit is uiteraard niet zomaar Free-roam virtual reality zoals we die vandaag de dag kennen, alleen in een ruimte waar je een spel speelt en vasthangt aan verschillende kabels en je beweegruimte beperkt wordt. 

 
virtual reality in herent

Wat is virtual reality?

Virtual reality is een gesimuleerde ervaring dat je kan vergelijken met de echte wereld of een compleet andere wereld in tegenstelling tot de wereld die we vandaag de dag kennen. Virtual reality kan je gebruiken voor verschillende doeleinden (zie hierboven). De VR die wij onze klanten aanbieden is een entertainment virtual reality beleving. Vanaf dat je de virtual reality bril opzet, stap je in een compleet andere wereld! Ontdek hieronder onze gloednieuwe VR-omgeving.

STIXN - VRBASE Leuven heeft een gloednieuwe VR-arena!

STIXN is centraal gelegen en vlakbij Leuven, Kortenberg, Herent, Veltem en Brussel. Bij STIXN (VR BASE Leuven) bieden we jullie een free-roam virtual reality gaming aan met 160m² aan vrije beweegruimte en tot zes verschillende VR games. STIXN werkt nauw samen met de software developers waardoor wij jullie de beste ervaring en de nieuwste technologieën kunnen aanbieden.

 
vr arena in stixn vrbase leuven

Wat is nu free-roam virtual reality?

Het woord zegt het zelf “vrij rondlopen”. 

Met Free-Roam geven we jullie een ervaring waar je samen met vrienden, familie of collega’s vrij kunt rondlopen en communiceren in een virtuele wereld zonder afhankelijk te zijn van overbodige bekabeling en andere materiaal dat het bewegen beperkt. 

Met dit concept zijn wij bij de eerste van de streek!

 

Hoogkwalitatief materiaal

Voor de beste beleving heb je ook het beste materiaal nodig. Bij STIXN gebruiken we de Arena Infinity. Een geweer met verschillende functies tijdens het spelen van het spel. Met de terugslag die op het geweer is aangebracht lijkt de ervaring nog realistischer. Kom het ontdekken! 

De HP Reverb G2 VR Headset maakt de ervaring compleet met levensechte beelden en HD kwaliteit die levensechte beelden nabootsen. Het lijkt alsof je volledig in de ruimte bent opgenomen. 

Sta je op een klif, het lijkt alsof dat je gaat vallen. Wil je de lift nemen? Het lijkt alsof dat je echt omhoog gaat! Met de ingebouwde headset kun je nu ook communiceren met je teamgenoten. 

De HP Reverb G2 VR Headset maakt het realistischer dan ooit tevoren.

Coronaproof?

Tijdens COVID-19 hebben we onze sociale contacten hard moeten missen maar met onze free-roam virtual reality zetten we daar nu een punt achter!
Free – roam VR is dé ideale coronaproof activiteit in de streek! De software developers van VR BASE hebben een slimme functie ontworpen zodat jullie de social distancing gerespecteerd kan worden! Bekijk ook zeker onze coronamaatregelen.

Coronamaatregelen 1,5m afstand houden

Is free-roam virtual reality helemaal iets wat je zoekt?

Zin om jouw familie, vrienden of collega’s uit te dagen voor een wedstrijdje VR? Bij STIXN hebben we meerdere (6) gameplays die geschikt zijn voor jong en oud. Zin in een hapje of een drankje? Geen probleem, wij serveren warme hapjes en de bar is open. 

De beleving

Wij geven jullie al wat van onze verschillende belevingen mee zodat jullie een geschikte keuze op kunnen maken. Bekijk hier onze virtual reality games.

Transport

Een vijandige basis is in het bezit van een S.A.M. tank. Kan jij samen met je team alles in het werk stellen om deze te vernietigen? Installeer je op een veilige positie op de berg, zet je vizier op scherp en kijk als een volleerd sniper door je scope. Elk schot telt!

Warehouse

Opgesplitst in 2 teams kom je in een verlaten magazijn terecht. Welk team neemt de bovenhand? Ontdek het in Warehouse.

 

 

 

Antenna

De vijand loert om de hoek. Kan jij samen met je team alles in het werk stellen om de antenne te verdedigen?
Download tijdig de nodige data om je operatie te doen slagen. Eén doel: houd de vijand weg van de antenne!

The Pit - 2 - 4 teams

Sta lijnrecht tegenover elkaar. Neem met je team plaats op het platform en zet je meteen schrap. Het platform daalt bij elk raak shot. Probeer als eerste weer voet aan grond te zetten in ‘The Pit’

Team Deathmatch

Hou je wel van wat competitie en uitdaging? Neem het op tegen elkaar en maak uit wie de scherpste schutter is. De wet van de sterkste geldt hier meer dan ooit.

 

Underground

Samen met je team wandel je naar metrolijn 15B. Al gauw merk je ongewenst bezoek op. De metro vertrekt. Vijftien razende minuten in het donker volgen. Haalt iedereen de eindhalte?

Blackwood

Onbevreesde plunderaars bedreigen Blackwood.

Kruip in je harnas en scherp je pijlen, want gewapend met kruisboog ga je de strijd aan tegen de Vikings die het gemunt hebben op jouw dorp.

Let op, want ze zijn niet alleen…

Extraction

Je team wist maar net levend uit de metro te komen, maar het gevaar ligt nu ook bovengronds op de loer. Baan je een weg doorheen een horde zombies tot het reddingsteam jullie daar komt weghalen. Kan jij het lang genoeg volhouden?
Overtuigd?

Wil jij niet langer wachten en ben je volledig overtuigd van onze games en werking? Klik dan snel door!

Teambuilding

Ben jij degene die een teambuilding organiseert? Bekijk hier onze pakketten.