Frequently asked questions

Frequently asked questions

STIXN In & Outdoor Entertainment is een entertainment zaak die opgericht is in 2017. In 2021 is STIXN een franchising aangegaan met VR Base Belgium voor de Virtual Reality Experience. 

Zowel lasershooten als VR-gamen kan vrij intensief zijn. We raden je daarom aan om telkens een pauze tussen je games te laten. In deze pauze kan je even op adem komen, je scores bekijken of eventueel zelfs iets drinken in onze gezellige bar.

Je reservatie kan tot 7 dagen op voorhand kosteloos geannuleerd worden. Binnen de week tot 3 dagen voor de datum van de levering van de dienst wordt er 50 % administratie- en/of annulatiekost aangerekend. Bij 2 dagen of minder voor de datum van de levering van de dienst of bij een no-show wordt de volledige prijs aangerekend

Je neemt de Social deal voucher digitaal of op papier mee naar STIXN en de medewerker zal deze scannen. Plaats bij je reservatie een opmerking “social deal” of vul al meteen je vouchercode in bij het maken van je reservatie.

 

Ja! Wij hebben onze zaak uitgerust met ontsmettingsgel (hand sanitisers) voor zowel klanten als personeel. Al ons materiaal wordt voldoende ontsmet!

 

Neen, wij beschikken over een eigen bar en catering. Voor meer informatie hieromtrent mag u altijd contact opnemen via mail (info@stixn.com) of telefoon (0472425202)

 

Ja, je kan je wagen parkeren op de gratis parking voor de deur.  We beschikken over een grote parking.

 

De kamers zijn ideaal voor jongeren vanaf 14j aar. Echter aanvaarden we op aanvraag kinderen vanaf 12 jaar met begeleiding.

 

Je kan de kamer indien nodig altijd verlaten. De deur is nooit op slot.

 

We vragen altijd om bij elke activiteit 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Zo kan alles vlot verlopen.

 

Escape room: Je mag de kamer nog steeds betreden, echter zal er tijd van het spel afgaan. Hierdoor komen de volgende groepen niet in de problemen. 

Lasershooting, Virtual Reality, Bijlwerpen, Boogschieten: Als je meer dan 5 min te laat bent, kunnen we het spel niet meer starten. Verwittig op voorhand zodat we jullie opnieuw kunnen inplannen op een ander tijdstip.

 

De bus stopt recht voor de deur. Van Leuven moet je de lijn 358 Leuven – Brussel noord/Kortenberg nemen. Halte Veltem-Beisem Kantonnier.

 

Jazeker. We beschikken over 2 vergaderruimtes van 70m2. Dit is goed voor +- 50 man. Deze kan je op aanvraag huren via info@stixn.com

Geen zorgen, alles kan. Kleine brilmonturen passen zeker onder de VR-headset, bij grotere monturen kunnen we de VR-headset ruimer maken. Over het algemeen merken we wel dat het comfortabeler speelt met lenzen.

 

In de arena staan geen fysieke hindernissen, en het speelveld is duidelijk afgebakend. Alles wat je ziet door de vr-bril is weliswaar levensecht, maar 100% virtueel. De VR-headsets geven duidelijke signalen als je effectief buiten de arena dreigt te lopen.

 

De ervaringen en technologie zijn van erg hoge kwaliteit. Sommige mensen zijn hier natuurlijk gevoeliger aan dan andere.
Als je je plots duizelig of misselijk voelt, blijf dan altijd rustig, onze game-masters staan helemaal klaar om je te helpen.

Ja, je kunt het virtuele avontuur van je familie, vrienden of collega’s volgen op een groot scherm. Je kunt ze ook in het echt in actie zien door vanaf de zijlijn toe te kijken. Zo zie je wat zij door hun VR-bril zien en hoe het spel er zonder VR-bril uitziet. Hilariteit gegarandeerd! Dit geldt voor elke activiteit die we aanbieden. Je kan steeds kijken en genieten van hoe zij aan het spelen zijn!

Beleef onze ervaringen hier

Virtualreality symbool STIXN