Verjaardagsfeestje Kortenberg

verjaardagsfeetsje Kortenberg

verjaardagfeestje in Kortenberg

Een laser game of gelly party als verjaardagsfeestje? Hoe cool klinkt dat? Bij STIXN zorgen we ervoor dat jouw kind de tijd van zijn/haar leven beleeft in onze lasershoot arena met twee verdiepen of in onze outdoor Gellyball arena! Aarzel dus niet en boek jouw verjaardagsfeestje met of zonder snacks. Bekijk hieronder ons aanbod. 

Vier je verjaardag in Kortenberg

Ben je op zoek naar de ultieme locatie voor je verjaardagsfeestje in of rondom Kortenberg? Al gedacht aan een leuke activiteit voor je verjaardag? Bij STIXN verzorgen we je verjaardagsfeestje in Kortenberg van A tot Z.

Bij STIXN is lasershooting Kortenberg een nieuwe , grote arena met een ruimtethema. De ideale plaats om een leuke verjaardag te vieren.Bij STIXN is lasershooting Veltem een nieuwe, grote arena met een ruimtethema. De ideale plaats om een leuke verjaardag te vieren. Lasershooten niet jouw ding? Trek dan onze outdoor Gellyball arena in en troef je tegenstanders af in verschillende spelvormen zoals Capture The Flag, Team Deathmatch, … .

stixn entertainment

Verjaardagsfeestjes bij STIXN

Aarzel niet en boek nu een Lasershoot game of Gellyball bij STIXN.

Wij voorzien de snacks: hotdogs, pannenkoeken…

Onze nieuwe, unieke lasershooting-arena heeft 2 verdiepen en zorgt voor gevarieerd spelplezier. Gellyball is de nieuwste activiteit en echt de moeite als je eens een out-of-the-box-activiteit wilt spelen! 

Er is ruime parking voorzien en we zijn vlot te bereiken met de bus. Daag je vrienden uit voor een spannende activiteit en blijf achteraf nog wat drinken in onze gezellige bar.

Wat houdt een verjaardagsfeestje bij STIXN nu in?

Je verjaardagsfeestje bij STIXN organiseren is een ervaring die je niet zal vergeten. Door ons ruim aanbod aan in- en outdooractiviteiten, is STIXN de uitgelezen plek om je volgende verjaardagsfeestje te houden. 

Je kan je feestje onvergetelijk maken door het tegen je vrienden op te nemen in onze ruime lasershooting arena met 2 verdiepen. Lasershooten niet jouw ding? Laat je vriendjes en vriendinnetjes alle hoeken van onze outdoor Gellyball arena zien en laat zien waarom het die dag allemaal om jou draait!

Wil je ook graag wat lekkers? Ook dat kan als je jouw verjaardagsfeestje bij STIXN doet.  

 

We bieden enkele formules aan met lasershooting, maar je kan ons ook altijd contacteren voor andere combinaties. 

STIXN MINI, dat is 2 x lasershooting, water en 2 soorten Stixn-limonade à volonté. Dit is geschikt voor 10 tot 20 personen en komt op €17 per persoon. Deze formule is geschikt vanaf 8 jaar. 

STIXN MINI & SNACK, dat is 2 x lasershooting, water en 2 soorten Stixn-limonade à volonté en een snack. Dit is geschikt voor 10 tot 20 personen en komt op €21 per persoon. Deze formule is geschikt vanaf 8 jaar.

STIXN MAXI, dat is 3 x lasershooting, water en 2 soorten Stixn-limonade à volonté. Dit is geschikt voor 10 tot 20 personen en komt op €22 per persoon. Deze formule is geschikt vanaf 8 jaar.

STIXN MAXI & SNACK, dat is 3 x lasershooting, water en 2 soorten Stixn-limonade à volonté en een snack. Dit is geschikt voor 10 tot 20 personen en komt op €26 per persoon. Deze formule is geschikt vanaf 8 jaar.

GELLY PARTY, dat is 90 minuten lang alles geven in onze outdoor Gellyball arena, water en 2 soorten Stixn-limonade à volonté. Dit is geschikt voor 8 tot 12 personen en komt op €24 per persoon. Deze formule is geschikt vanaf 8 jaar.

GELLY PARTY & SNACK, dat is 90 minuten lang alles geven in onze outdoor Gellyball arena, water en 2 soorten Stixn-limonade à volonté en een snack. Dit is geschikt voor 8 tot 12 personen en komt op €24 per persoon. Deze formule is geschikt vanaf 8 jaar.

 

Vind je niet meteen wat je zoekt om je verjaardagsfeestje in Kortenberg te vieren bij STIXN? Wij staan altijd open voor vragen of suggesties, dus laat ons zeker weten wat je plannen zijn. Wij willen je maar wat graag helpen om je verjaardag onvergetelijk te maken.