teambuilding

teambuilding

Bent u opzoek naar een teambuilding met alles erop en eraan? Dan bent u bij STIXN aan het juiste adres. Wij bieden een breed aanbod van unieke en uitdagende activiteiten aan , die zowel competitief als ontspannend zijn. Bekijk het hier of contacteer ons gerust en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Alles op 1 locatie

Geniet van het grootste aanbod in Leuven om een teambuilding te organiseren en dit alles op één locatie met een ruime parking en openbaar vervoer dat stopt voor de deur! Het kan allemaal bij STIXN. 

 

Activiteiten

Virtual reality, Lasershooten, Escape Room: Catch The Train, Axe Throwing, Boogschieten, Fun Boxing of wil jij weten wie de echte Robinson is in jouw team? Kies dan onze Expeditie Robinson! Een breed assortiment aan unieke activiteiten die zeker niet op de werkvloer te vinden zijn maar wel jouw team versterken. Dit met steeds de 4 belangrijkste doelstelling in het achterhoofd. 

Vergaderen

Wil je een vergadering organiseren met je team maar wil je het eens op verplaatsing? Organiseer het bij STIXN. Is het nu een reflectiemoment, een evaluatie, een gewone vergadering of voor andere doeleinden? Wij bieden u een grote vergaderzaal aan die op maat van de klant wordt ingericht. Alles is mogelijk!

vergaderzaal bij stixn

Catering

Bij STIXN hebben jullie de mogelijkheid om een hele dag te vullen met activiteiten maar daar hoort uiteraard ook iets om te eten bij. Koffiekoeken, gourmetbroodjes, receptiehapjes, pizza of een heerlijke BBQ? Contacteer ons en vraag het aan één van onze medewerkers.

Vraag een offerte aan

Referenties