teambuilding Kortenberg

teambuilding Kortenberg

Bent u opzoek naar een teambuilding in Kortenberg met alles erop en eraan? Dan bent u bij STIXN aan het juiste adres. Wij bieden een breed aanbod aan unieke en uitdagende activiteiten, die zowel competitief als ontspannend zijn. Bekijk het hier of contacteer ons gerust en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Teambuilding in Kortenberg bij STIXN

Een teambuilding in Kortenberg is ideaal om de banden binnen het team te versterken of om nieuwe collega’s welkom te heten. Even op adem te komen of op een ludieke manier achievements te overlopen. 

Maak van je team een winnend team bij STIXN. Ontsnap uit onze unieke escape room. Knal er op los in de lasershooting-arena of werk samen in onze gloednieuwe free roam virtual reality arena.

Alles op 1 locatie

Geniet van het grootste aanbod in Kortenberg om een teambuilding te organiseren en dit alles op één locatie met een ruime parking en openbaar vervoer dat stopt voor de deur! Het kan allemaal bij STIXN. 

 

Waarom teambuilding in Kortenberg bij STIXN?

Zoals hierboven vermeld is STIXN niet alleen dé plaats waar alle activiteiten op één locatie beschikbaar zijn maar het is ook de ideale plek om je team te bedanken voor het harde werk of om hen te motiveren, maar ook om de samenwerkingsbanden aan te halen. Dat kan zowel in samenwerking als in competitie tegen elkaar. 

In onze escape room moet je samenwerken om er uit te raken. In deze escape room kan je het ook tegen elkaar opnemen in een kamer waar je de tegenstander kan zien en horen. 

Is het een drukke periode geweest? Kampt het team met wat opgekropte stress? Dan is bijlwerpen of boogschieten wel de manier om stoom af te laten. Het gevoel om recht in de roos te gooien met een echte bijl werkt therapeutisch. Weg stress!

Samen met je team communiceren, samenwerken, plannen smeden… Elke missie is anders maar steeds even uitdagend. Onze free roam virtual reality ruimte is ideaal als teambuilding. Stap de virtuele wereld in samen met je collega’s en ga de strijd aan tegen elkaar of tegen de zombies!

Gedurende de Expeditie Robinson moet je het opnemen tegen andere teams en verschillende beproevingen doorstaan. Tijdens de beproevingen moeten jij en je teamgenoten bewijzen dat je kan samenwerken, communiceren en dat je beschikt over lichaamsbeheersing, sportiviteit en tactiek. Daag jezelf, je collega’s en je survival-skills uit tijdens deze spannende en intense ervaring.

 

Vraag je teambuilding op maat aan. We zorgen voor de leukste en meest effectieve activiteiten, een lekkere catering en een gepaste vergaderruimte. Ook is er voldoende parkeerruimte aanwezig en zijn er kleedkamers ter beschikking!

Activiteiten

Virtual reality, Lasershooten, Escape Room: Catch The Train, Axe Throwing Boogschieten, Fun Boxing of wil jij weten wie de echte Robinson is in jouw team? Kies dan onze Expeditie Robinson! Een breed assortiment aan unieke activiteiten die zeker niet op de werkvloer te vinden zijn maar wel jouw team versterken. Dit met steeds de 4 belangrijkste doelstelling in het achterhoofd. 

Virtual Reality

Bij STIXN speel je virtual reality als nooit ervoor! Speel met het meest kwalitatieve materiaal in een gloednieuwe arena en in samenwerking met VR BASE. Door de Free-Roam ervaring kan je met collega’s in teams tot 11 personen komen spelen.

Communiceren, samenwerken, plannen smeden. Elke missie is anders maar steeds even uitdagend. Voor je in een andere dimensie stapt krijg je een korte uitleg van onze medewerkers. Zij begeleiden jou in een wereld die je nog nooit hebt gezien!

Lasershooting

Ervaar lasershooting Kortenberg als nooit tevoren in onze gloednieuwe Spaceship Arena. Met twee verdiepingen is deze ruime arena is een waar walhalla voor zowel fervente spelers als beginners. Zo blijft elk spel een uitdaging: langs waar gaan de tegenstanders deze keer komen?

Stap door de airlock en je wordt getransporteerd naar ons Spaceship, een omgeving waar je overal vreemde aliens en predators ziet. Vind je weg in het labyrint en versla je collega’s. Met tactieken of gewoon een stormloop. In onze lasershooting arena nabij Leuven is er plaats voor alle mogelijke strategieën.

Escape Room: Catch The Train

Jouw team wil de trein nemen, al weet je op dit ogenblik nog niet hoe laat de trein vertrekt en op welk perron. Haal jij de trein op tijd? Of slaap je deze nacht op een bankje… Ga de uitdaging aan!

Catch The Train: Hier moet je niet alleen binnen de 60 minuten ontsnappen, je speelt een exacte kopie van kamer van de tegenstander. Lukt het je om sneller te zijn dan het andere team? Het is een echte competitie. Ga je deze uitdaging aan? Degene die het laatst ontcijfert welke trein je juist moet nemen, moet vrede nemen met een plaats in tweede klasse… Tenminste, als de trein nog niet weg is…?

 

Expeditie Robinson

Dit is het ideale teambuilding spel. Hierbij moet je het opnemen tegen andere teams en verschillende beproevingen doorstaan. Probeer met je team alle obstakels en proeven succesvol te overwinnen. Bouw je eigen katapult en schiet de doelwitten af. 

Tijdens de beproevingen moeten jij en je teamgenoten bewijzen dat je kan samenwerken, communiceren en dat je beschikt over lichaamsbeheersing, sportiviteit en tactiek. Daag jezelf, je collega’s en je survival-skills uit tijdens deze spannende en intense ervaring.

Aframe wandelen

Fun Boxing

STIXN Fun Boxing biedt fitness gericht boksen aan zonder het vechtaspect. We trainen op techniek, conditie, uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht in een leuke en positieve omgeving. 

De Fun Boxing sessie wordt aangepast aan specifieke wensen en/of het fitness niveau van de deelnemers. Je kan opteren voor een meer rustige sportieve sessie waarin spellen worden gespeeld of keihard knallen op de zakken en alles er tussen in.

Zo krijgen de lessen een persoonlijke touch, kan iedereen op eigen tempo werken en leggen we de nadruk op FUN.

De bokszaal bij funboxing voor teambuilding in Leuven

Vergaderen

Wil je een vergadering organiseren met je team maar wil je het eens op verplaatsing? Organiseer het bij STIXN. Is het nu een reflectiemoment, een evaluatie, een gewone vergadering of voor andere doeleinden? Wij bieden u een grote vergaderzaal aan die op maat van de klant wordt ingericht. Alles is mogelijk!

vergaderzaal bij stixn

Catering

Bij STIXN hebben jullie de mogelijkheid om een hele dag te vullen met activiteiten maar daar hoort uiteraard ook iets om te eten bij. Gourmetbroodjes, koffiekoeken, receptiehapjes, pizza of een heerlijke BBQ? Contacteer ons en vraag het aan één van onze medewerkers.

Vraag een offerte aan

Referenties