DE VR-ERVARING

“VR Base staat voor een interactieve beleving.” We nemen de tijd om je onder te dompelen in onze virtuele wereld. Alvorens je de actieheld gaat uithangen krijg je een korte mission briefing.

Transport

Een vijandige basis is in het bezit van een S.A.M. tank. Kan jij samen met je team alles in het werk stellen om deze te vernietigen? Installeer je op een veilige positie op de berg, zet je vizier op scherp en kijk als een volleerd sniper door je scope. Elk schot telt!

Warehouse

Opgesplitst in 2 teams kom je in een verlaten magazijn terecht. Welk team neemt de bovenhand? Ontdek het in Warehouse.

 

 

 

Antenna

De vijand loert om de hoek. Kan jij samen met je team alles in het werk stellen om de antenne te verdedigen?
Download tijdig de nodige data om je operatie te doen slagen. Eén doel: houd de vijand weg van de antenne!

The Pit

Sta lijnrecht tegenover elkaar. Neem met je team plaats op het platform en zet je meteen schrap. Het platform daalt bij elk raak shot. Probeer als eerste weer voet aan grond te zetten in ‘The Pit’

Team Deathmatch

Hou je wel van wat competitie en uitdaging? Neem het op tegen elkaar en maak uit wie de scherpste schutter is. De wet van de sterkste geldt hier meer dan ooit.

 

Underground

Samen met je team wandel je naar metrolijn 15B. Al gauw merk je ongewenst bezoek op. De metro vertrekt. Vijftien razende minuten in het donker volgen. Haalt iedereen de eindhalte?

Blackwood

Onbevreesde plunderaars bedreigen Blackwood.

Kruip in je harnas en scherp je pijlen, want gewapend met kruisboog ga je de strijd aan tegen de Vikings die het gemunt hebben op jouw dorp.

Let op, want ze zijn niet alleen…

Extraction

Je team wist maar net levend uit de metro te komen, maar het gevaar ligt nu ook bovengronds op de loer. Baan je een weg doorheen een horde zombies tot het reddingsteam jullie daar komt weghalen. Kan jij het lang genoeg volhouden?
Temple of Puchino

Als een team dappere toeristen is het jouw missie om de top te bereiken en die onvergetelijke selfie te maken. Laat je niet verrassen, overwin de vurige hindernissen en bedwing de legendarische tempel van Puchino!

 

 

 

 

Combi korting

1 VR game

25 per persoon
  •  

2 VR games

35 per persoon
  •  
30% korting

3 VR games

45 per persoon
  •  
40% korting

Kom je met een grote groep, een vrijgezellenfeest of een verjaardag? Raadpleeg dan zeker onze groepspakketten.

Word VR BASE member

Virtualreality symbool STIXN

JAARLICENTIE

25
  • Geniet gedurende 1 jaar van 20% korting op elke VR ervaring
  • De licentie kan aangekocht worden op elke VR Base locatie
  • De jaarlicentie is persoonsgebonden en staat op naam

Klaar voor VR BASE Leuven? Volg deze checklist:

Na elke beleving kan je even bekomen in onze bar met een drankje. Zin in een revenge? Daag je vrienden uit in onze lasershoot of laat je gaan in onze escape room!