Gellyball Veltem

Gellyball is hét nieuwe actiespel in opmars. Net als paintball en airsoft is het een shooter waar je je volledig kan laten gaan, maar zonder het vele pijn lijden en zonder de verfplekken aangezien je hier met kleine gelballetjes schiet. Voor jong én oud dus!

Wat is Gellyball?

 

Gewapend met een pistool trek je onze open lucht arena in en probeer je het andere team de loef af te steken in verschillende soorten spelvormen zoals Capture The Flag, Crossfire Team Deathmatch, Freeze en nog veel meer. 

 

Op je wapen heb je een kokertje waar de gelballetjes in zitten, zo kan je altijd goed in de gaten houden hoeveel ammo je nog over hebt tijdens het spel. Tussen de verschillende spelletjes door kan je even op adem komen en vullen we de kokers gratis bij zodat je er weer vol tegen aan kan en revanche kan nemen of je dominantie in de arena kan bevestigen!

Stixn Gellyball Persoontje
Stixn Gellyball Persoontje Gespiegeld

Voor jong én oud!

Net zoals bij Paintball en Airsoft draag je bij Gellyball een masker om je gezicht te beschermen en is het verboden dit in de arena uit te doen! Ook is van heel dichtbij schieten af te raden. De impact van de gelballetjes kan dan wel heel wat kleiner zijn, van dichtbij kunnen ze nog steeds hard aankomen.

 

Wanneer je geraakt bent, ga je aan de zijkant staan met je wapen in de lucht. Zo is het voor vriend en vijand duidelijk zichtbaar wie nog in het spel zit en wie niet.

Gellyball

Minumum leeftijd is 8 jaar
25
  • 6 tot 12 personen
Populair!

Houd er rekening mee dat onze Gellyball arena een outdoor arena is. Neem dus zeker een regenjas mee voor moest het de dag van jouw reservatie regenen. Enkel bij extreem slechte weersomstandigheden zullen de sessies worden afgelast.

Gellyball

Minumum leeftijd is 8 jaar
25
  • 6 tot 12 personen
Populair!