Herfstbar XL

stixn zomerbar

We zetten de herfst sterk in met een Herfstbar XL. Vier dagen van optredens, meezingen, drankjes, lachen, foodtrucks en gezelligheid. Geniet!

Geniet van de zomer 2022!

De zomer van 2020 en die van 2021 waren er om snel te vergeten maar de zomer van 2022 wordt hopelijk eentje die opnieuw aanleunt naar wat we echt een zomer kunnen noemen. We snakken allemaal naar een normale zomer met grote evenementen en veel sociaal contact. Om jullie zomer aangenamer te maken organiseert STIXN haar jaarlijkse zomerbar!

stixn zomerbar

Niet zo maar een bar

STIXN is een in & outdoor entertainment center nabij Leuven waar je tal van unieke activiteiten kan spelen. Naast de in & outdoor activiteiten organiseren wij onze maandelijkse comedy nights, EK of WK voetbal, Herfstbar en onze STIXN zomerbar.

Waterpret!

Jaarlijks organiseert STIXN een zomerbar waar jong en oud kunnen genieten van een hapje en een drankje en vooral een zonnige namiddag. De perfecte vakantie in eigen land! GRATIS!

Weersbestendig

Het weer in België hebben we nooit in de hand dus wij zorgen er voor dat jullie droog zitten onder onze grote stretch tent!

Voor de kids

Wil je zo min mogelijk zorgen aan je hoofd? Laat je kinderen spelen op onze springkastelen, trampolines of slackline spelen die volledig gratis zijn. Oh ja, als het warm is, is afkoeling een must dus beschikken we over een zwembadje voor de kids!

 
waterpret in herent bij stixn

Combineer!

Zin om wat te bewegen tijdens het zonnen? Laat de kinderen spelen op de springkastelen en speel zelf één van onze unieke activiteiten zoals Axe Throwing. Wil je liever met heel het gezin een VR game spelen in onze gloednieuwe virtual reality arena? Je hoeft het maar te vragen!

 
 

Openingsuren

Onze zomerbar is van woensdag tot zondag van 14u00 tot 23u00 geopend. 

 
 

Volg zeker onze socials!