STIXN Comedy Club

stixn comedy nights

Elke tweede maandag van de maand transformeren we Stixn tot een echte comedy club met een top line-up show! We geven enkele talentvolle beginners kansen en afsluiten doen we steeds met een comedy topper.

 

Amelie Albrecht, Kamal Kharmach, Michael Van Peel en vele anderen stonden al op ons podium. Je wilt dit echt niet missen! Kom dat zien!

Indoor in de winter, outdoor in de zomer

De comedy shows zijn ’s winters indoor in onze VR arena met een capaciteit van maximaal 100 personen. Die bouwen we dan om tot comedy tempel. In de zomer gaan de shows buiten door in onze hippe zomerbar met een gezellige tent.

De volgende show

De vorige shows

Bij STIXN kregen we de eer om verschillende comedian toppers als Michael Van Peel, Kamal Kharmach op het podium te mogen ontvangen. Steeds gaven ze het beste van hun zelf en werden deze BV’s voorafgegaan door niet zo bekende comedians maar daarom niet minder goed. Van Kjen Descheemaecker, een beatboxer die elk muziekgenre kan naspelen, tot een roodharige vrouw met name Ariane Van Hasselt die steeds haar beste vriend, “de gitaar” meebrengt. Ze zingt liedjes over de complexen in haar leven.

 

Steeds is de STIXN Comedy Club een succes met het opspannen van de lachspieren die je dinsdagochtend als je opstaat nog steeds voelt. 

 

De STIXN Comedy Club wordt mede mogelijk gemaakt door COMEDYBOOKING.be

comedy mannetje met publiek

Locatie

Overtuigd?

TICKET

COMEDY NIGHT
12
-
VVK
  •  

Volg zeker onze socials!

comedy mannetje