Untitled-3351

Elke tweede maandag van de maand transformeren we Stixn tot een echte comedy club met een top line-up show! We geven enkele talentvolle beginners kansen en afsluiten doen we steeds met een comedy topper.

 

Amelie Albrecht, Kamal Kharmach, Michael Van Peel en vele anderen stonden al op ons podium. Je wilt dit echt niet missen! Kom dat zien!

Indoor in de winter, outdoor bij mooi weer

De comedy shows zijn ’s winters indoor in onze VR arena met een capaciteit van maximaal 130 personen. Die bouwen we dan om tot comedy tempel. Bij mooi weer gaan de shows buiten door in onze hippe zomerbar met een gezellige tent.

De volgende shows zijn

Deze heerlijke shows staan op jullie te wachten. Aarzel niet en bestel snel je kaarten. Klik op de afbeeldingen voor de ticketlink.

🕗 Onze deuren openen om 19:00 & de shows starten telkens omstreeks 20:00

📍 Locatie: Stixn (Brusselsesteenweg 406, 3020 Herent) met gratis parking!

🎟️ Inkom:  € 12 VVK  |  € 15 ADK  | STUDENT € 5*

*Je geldige studentenpas wordt gevraagd aan de kassa.

🟢 DANIEL-RYAN SPAULDING (uit Canada in’t Engels!)

Onze eerste echt internationale comedian op de Stixn Comedy Club wordt niemand minder dan de Canadese comedian Daniel-Ryan Spaulding!

Daniel-Ryan Spaulding is een wereldreizende komiek, gezien in meer dan 50 landen, hij heeft zichzelf gevestigd in de voorhoede van het wereldwijde comedycircuit. Beschreven door Huffington Post als “briljant subversief”, onderzoekt zijn comedy de cultuur, identiteit, seksualiteit, stereotypen en persoonlijke bekentenis. Zijn intelligente culturele en sociale observaties, hoge energie en rauw gevoel voor humor hebben hem wereldwijd fans opgeleverd. Van uitgebreid toeren met zijn one-man show in Azië tot cluboptredens in Zuid-Afrika. Er is geen publiek dat deze straatstrijder niet aankan! Wij zijn zeer fier dat hij Stixn koos als een van de locaties van zijn “Sassy Flanders Tour”.

 

🟢 RIK VAN GEEL

Rik Van Geel staat op de planken als comedian sinds 2014. In 2018 en 2021 stond hij in de halve finale van Humo’s Comedy Cup en opende hij een uitverkochte Arenberg Schouwburg voor Soe Nsuki op de première van haar avondvullende show. Dat was zo fijn dat hij ineens mee mocht op haar volledige tournee. Hij mocht ook mee met ‘Michael Van Peel & The Young Ones’. Voor de komende tournee van Amelie Albrecht mag Rik ook het voorprogramma verzorgen. Naast comedian is Rik ook stemacteur en schrijft hij grappen of sketches voor redacties en kan je hem ook vinden via iMDB. We love Rik!

 

🟢 ROOSJE PERTZ

Roosje Pertz kreeg van haar moeder het advies niet langer met haar mond open voor zich uit te staren. Haar vrienden vonden dat ze stand-upcomedian moest worden. Sinds 2018 combineert Roosje met groot succes beide gouden tips. Roosjes rake observaties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet té braaf. Roosje gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse. Het meest ijzige publiek ontvlamt met Roosje Pertz als aanstekelijke MC.

De vorige shows

Bij STIXN kregen we de eer om verschillende comedian toppers als Michael Van Peel, Kamal Kharmach, Amelie Albrecht,.. op het podium te mogen ontvangen. Steeds gaven ze het beste van hun zelf en werden deze BV’s voorafgegaan door niet zo bekende comedians maar daarom niet minder goed. Van Kjen Descheemaecker, een beatboxer die elk muziekgenre kan naspelen, tot een roodharige vrouw met name Ariane Van Hasselt die steeds haar beste vriend, “de gitaar” meebrengt. Ze zingt liedjes over de complexen in haar leven.


Steeds is de STIXN Comedy Club een succes met het opspannen van de lachspieren die je dinsdagochtend als je opstaat nog steeds voelt.


De STIXN Comedy Club wordt mede mogelijk gemaakt door COMEDYBOOKING.be

comedy mannetje met publiek

Locatie

Overtuigd?

TICKET

COMEDY NIGHT
12
-
VVK
  •  

Volg zeker onze socials!

comedy mannetje