Untitled-3351

Elke tweede maandag van de maand transformeren we Stixn tot een echte comedy club met een top line-up show! We geven enkele talentvolle beginners kansen en afsluiten doen we steeds met een comedy topper.

 

Amelie Albrecht, Kamal Kharmach, Michael Van Peel en vele anderen stonden al op ons podium. Je wilt dit echt niet missen! Kom dat zien!

Indoor in de winter, outdoor bij mooi weer

De comedy shows zijn ’s winters indoor in onze VR arena met een capaciteit van maximaal 120 personen. Die bouwen we dan om tot comedy tempel. Bij mooi weer gaan de shows buiten door in onze hippe zomerbar met een gezellige tent.

De volgende shows zijn

Deze heerlijke shows staan op jullie te wachten. Aarzel niet en bestel snel je kaarten. Klik op de afbeeldingen voor de ticketlink.

🕗 Onze deuren openen om 19:00 & de shows starten telkens omstreeks 20:00

📍 Locatie: Stixn (Brusselsesteenweg 406, 3020 Herent) met gratis parking!

🎟️ Inkom:  € 12 VVK  |  € 15 ADK  | STUDENT € 5*

*Je geldige studentenpas wordt gevraagd aan de kassa.

🟢 GUNTER LAMOOT

Een ongelooflijk veelzijdig en verrassende comedian, die zich niet zomaar een label laat op kleven. Als try-out voor zijn zesde theatershow pakt hij ons mee in zijn verhalen, oneliners, sketches enz. Of zoals Gunter ons dit zelf liet weten: “In feite is ’t heel simpel: ’t is veel te lang geleden en ik wil jullie van alles laten zien en horen. Verhalen. Kluchtjes. Oneliners. Ideetjes. Sketchen. Ontboezemingen. Beelden. Geluiden. En vrees niet, ik ga jullie niet zot maken. Ik ga jullie gewoon te pletter vermaken. Een bonte avond op z’n Lamootjes. Echt waar. ’t Is de moeite.”

 

🟢 JEROEN VERDICK

Misschien ken je hem al van “Hoe Zal Ik Het Zeggen?” of als stem van “Love Island”? Maar nog niet als comedian? Dan is dit dé kans!

Jeroen Verdick is van oerdegelijke Kempische makelij: goedlachs, gevat en met aanstekelijke tongval. Omdat een job als financieel consultant toch niet de gedroomde dagtaak bleek, probeerde Jeroen het in 2016 op een podium. Hij bewees meteen dat Kempenaars meer humor in zich hebben dan hun komisch accent alleen en schopte het als rookie tot in de halve finale van Humo’s Comedy Cup. De manier waarop hij vol verbazing naar de wereld kijkt en die verwondering ook in zijn comedyact verwerkt, maakt hem nu al een graag geziene nieuwkomer in het comedymilieu. Het leverde hem de felbegeerde job van voice over van Love Island op, iets waarbij zijn scherp analytisch vermogen als boekhouder alsnog van pas kwam.

 

🟢 MC ROOSJE PERTZ

Roosje Pertz kreeg van haar moeder het advies niet langer met haar mond open voor zich uit te staren. Haar vrienden vonden dat ze stand-upcomedian moest worden. Sinds 2018 combineert Roosje met groot succes beide gouden tips. Roosjes rake observaties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet té braaf. Roosje gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse. Het meest ijzige publiek ontvlamt met Roosje Pertz als aanstekelijke MC.

🟢 STEVEN GOEGEBEUR

Als Steven Goegebeur het podium opstapt begint hij te stralen. Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een publieksspeler: interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend. Samen met het publiek maakt hij er keer op keer een onvergetelijke avond van. Zijn motto: ‘Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk, blij en met pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis gaan.’ Volgens Steven zou een goede comedyshow door de ziekenkas moeten terugbetaald worden.

 

Steven nam, met succes, deel aan verschillende comedywedstrijden. Zo won hij in 2008 de “Ten Vrede Comedy Cup” (Geluwe) en de “Comedy Vedett Cup” (Boom). Hij zette deze reeks verder in 2009 met winst in de “Lunatic Comedy Award” (Gent), waarmee hij kanjers als Philippe Geubels, Bert Kruismans en Gunther Lamoot opvolgde.

 

Verder werd Steven door zender 2BE als één van de vier ‘Foute vrienden’ voorgesteld aan hun kijkers. Ook hier bewijst hij dat improviseren, gevat en grappig reageren één van zijn troeven is. ‘Foute vrienden’ was een groot succes en kreeg dan ook een tweede seizoen.

 

Steven neemt bij Stixn de hele show over: 100% Goegebeur.

De vorige shows

Bij STIXN kregen we de eer om verschillende comedian toppers als Michael Van Peel, Kamal Kharmach op het podium te mogen ontvangen. Steeds gaven ze het beste van hun zelf en werden deze BV’s voorafgegaan door niet zo bekende comedians maar daarom niet minder goed. Van Kjen Descheemaecker, een beatboxer die elk muziekgenre kan naspelen, tot een roodharige vrouw met name Ariane Van Hasselt die steeds haar beste vriend, “de gitaar” meebrengt. Ze zingt liedjes over de complexen in haar leven.

 

Steeds is de STIXN Comedy Club een succes met het opspannen van de lachspieren die je dinsdagochtend als je opstaat nog steeds voelt. 

 

De STIXN Comedy Club wordt mede mogelijk gemaakt door COMEDYBOOKING.be

comedy mannetje met publiek

Locatie

Overtuigd?

TICKET

COMEDY NIGHT
12
-
VVK
  •  

Volg zeker onze socials!

comedy mannetje